Enez sahilindeki bir teknenin motorunu çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir vatandaşın, kendisine ait teknedeki motorun çalındığı ihbarının ardından harekete geçti. JASAT ve asayiş timlerince yapılan araştırmalarda, motoru çaldıklarını belirlediği 2 şüphelinin, çalınan motoru 5 bin 500 TL karşılığında sattığını tespit etti. Jandarma ekiplerince yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, tekne motoru ise sahibine teslim edildi.
Haber MERKEZİ
Uluslararası İngilizce Dil Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil edecekler
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.