Türkiye Roman Konfederasyonu için kongre sürecinin başladığı belirtilirken, Federasyon Başkanlığı için Fahrettin Savcı’ya destek verildiği iddia ediliyor.
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden federasyon, STK başkanları ve delegelerin desteğini aldığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin bölge federasyon başkanları, kanaat önderleri ve STK temsilcileri, siyasilerin katılımıyla Keşan’da bir toplantı gerçekleştirileceği ve bu toplantıda Türkiye Roman Federasyon Başkanı Fahrettin Savcı’ya destek açıklamaları yapılacağı iddia ediliyor. Öte yandan, önemli isimlerin de dahil olacağı konuşulan konfederasyonun ileriye dönüm çalışmalarının da ele alınacağı belirtildi.
Haber MERKEZİ
BES Keşan Şubesi’nden açıklama: “Madem yaparsa AKP yapar yarattığınız derin yoksulluğa çözüm üretin diyoruz”
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127982 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84339 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53841 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38120 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26493 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.