Keşan’ın bazı cadde ve sokaklarında bulunan ve yol yapım çalışmalarına üzeri kapatılan yağmur suyu gider mazgalları yeniden açılıyor.
Keşan Belediyesi eliyle, Rasim Ergene Caddesi ile Hastane Caddesi başta olmak üzere gerçekleştirilen yol ve kaldırım yapımı çalışmaları sırasında, yağmur sularının taşkınlara yol açmaması adına yapılan yağmur suyu giderlerinin üzerlerindeki ızgaralar, asfalt ile kapatılmıştı. Vatandaşların özellikle yağmurlarda dile getirdiği bu konuyla ilgili çalışmaların yapılıp yapılmayacağı merakla beklenirken, Keşan Belediyesi ekipleri asfalt altında bırakılan yağmur suyu kanallarının ızgaralarını yeniden açmaya başladı.
Asfaltın 10 cm altında
Keşan Belediyesi’ne bağlı ekipler, üzerlerine atılan yaklaşık 10 cm kalınlığındaki asfaltı kepçe yardımıyla kaldırırken, yağmur suyu kanallarına ait ızgaralara ulaşıyor. Ekipler, bu ızgaraları yeniden yol seviyesine yükseltmek için çalışma yürütürken, yağışlar başlamadan bu çalışmaların yapılarak kanalların yeniden açılmasının uzun süredir yapılması beklenen bir “Doğru” olarak nitelendirdi.
Haber MERKEZİ
İpsala’ya Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu binası yapılacak
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127870 kez okundu
2
Helvacıoğlu, çeşmelerden elde edilen gelir ve tasarruf hakkında açıklama yaptı: “Hayır çeşmelerinden 200 öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor”
89033 kez okundu
3
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84225 kez okundu
4
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53728 kez okundu
5
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38050 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.