Keşan’da Demirciler Caddesi üzerinde bulunan ve uzun süredir yapılması beklenen kaldırıma, araçların park etmemesi için delinatör monte edilmesi dikkat çekti.
Keşan’da, Demirciler Caddesi ile Paşayiğit Caddesi’nin kesiştiği noktada üçgen şeklindeki alanı çevreleyen kaldırımın Demirciler Caddesi üzerindeki kısmı, yayalar tarafından neredeyse kullanılamaz hale geldiği belirtiliyor. Bu anlamda düşmemek için uğraş vermeden yürümek istediklerini belirten yayaların onarım yapılmasını beklediği kaldırıma, araçların park etmemesi için plastik delinatör monte edilmesi şaşırttı. Yayalar, yakında kaldırımın bu bölümünde yürüyemeyecekleri için plastik delinatörlere gerek kalmayacağını belirterek eleştiride bulundu.
Haber MERKEZİ
Yeter ki yer olsun!
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127981 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84338 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53840 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38119 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26492 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.