Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan yeni destekleme modeline göre Ari İşletme Desteği de artacak.
Tarım ve Orman Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yeni destekleme modelini açıklamış ve bu model ile ilgili bilgilendirmede bulunmuştu. Bu yeni destekleme modelinde, Ari İşletme Desteği de artmış oldu. Bu konuda paylaşım yapan Edirne Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, eski destekleme modelinde 38 bin 680 TL olan desteklemenin, yeni destekleme modeli ile 77 bin TL’ye yükseldiği bildirildi.
Veterinerlik hizmetlerinde de yeni düzenleme…
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın veterinerlik hizmetlerine ilişin yeni uygulamasında yapılan değişiklik hakkında bilgilendirici bir paylaşım da yapılırken, buna göre; “Veterinerlik hizmeti alan vatandaşlarımız hizmetin karşılığı olarak herhangi bir ücret ödemeden, gerekli ödemenin tarımsal desteklemelerden kesintisi yoluyla tahsil edilmesini talep edebilmektedir.” denildi.
Haber: İlker GÜREL
Güneş enerjisi ile 7 köye su götürüyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.