Yenimuhacir Belediyesi’nde, beldenin adını taşıyan bir spor kulübü kurulması için geçtiğimiz yaz aylarında başlatılan çalışmalar kapsamında, teknik direktörlüğe Hayrettin Yıldız getirildi.
Yenimuhacir Belediyesi’nde, beldenin adını taşıyan bir spor kulübü kurulmasıyla ilgili olarak 2024 yılının Ağustos ayında başlatılan çalışmalar hızla ilerliyor. Bu kapsamda, Yenimuhacir Spor Kulübü’nün futbol takımı için Teknik Direktör Hayrettin Yıldız ile anlaşmaya vardığı duyuruldu. Sosyal medyada yapılan bir paylaşımda, “Yenimuhacir Spor Kulübü olarak, ilk sezonumuz da teknik direktörlük görevine Hayrettin Yıldız hocamız ile anlaştığımızı büyük bir mutlulukla duyuruyoruz. Tecrübesi ve futbol bilgisiyle yarım asırdır Keşan’da sayısız başarı ve kupalar kazanan hocamıza güvenimiz tam. Hayrettin hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Birlikte nice zaferlere!” ifadelerine yer verildi.
Haber: İlker GÜREL
Vali Sezer Ocak ayında yapılan operasyonlar hakkında bilgi verdi
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127871 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84226 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53729 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38051 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26425 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.