Bölgedeki kar yağışının keyfi kartopu oynamak ya da kardan adam yapmak ile çıkartılırken, Yenimuhacirli gençler ise rekor denemesi yaptı.
Keşan bölgesinde etkili olan kar yağışı, ulaşımda ve günlük yaşamda bazı aksamalara neden olurken, bazı vatandaşlar ise bu durumdan keyif almak için kartopu oynayıp kardan adam yaptı. Özellikle gençler, kar yağışının tadını çıkarmak için bazı etkinlikler yaparken, Yenimuhacirli gençler de “Dev kardan adam” ile adeta rekor denemesi yaptı. Gençler ile birlikte kardan adam yapımına girişen Yenimuhacir Belediye Başkanı Tamer Kıral, “Trakya’nın en büyüğü” ile iddialarını ortaya koyduğu kardan adam paylaşımında, “Kar yağışının keyfi Yenimuhacir’da ‘Dev kardan adam’ ile çıkarıldı. Trakya’nın en büyük kardan adamı Yenimuhacir’de! Bu sene yağan kar, Yenimuhacir’imizin gençlerine ilham oldu! Trakya’nın en büyük kardan adamını yaparak yine farklarını ortaya koydular. Emeği geçen tüm gençlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Yenimuhacir’imizin her zaman gururu olan gençlerimizle ne kadar övünsek az!” dedi.
Haber: İlker GÜREL
Yıkımı bir türlü gerçekleşmeyen okul binasında yangın çıktı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127325 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83678 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53184 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37666 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26039 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.