Zafer Partisi’nin Keşan İlçe Kongresi 19 Ekim 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilirken, Av. Türkay Gümülcineli başkanlığındaki Zafer Partisi Keşan İlçe Yönetimi de belli oldu.
Saat 10.00 sıralarında, Zafer Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’nın Büyük Cami Mahallesi İnönü Caddesi No: 41, Kat:2 adresindeki binasında başlayan İlçe Kongresi’ne; Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Serkan Konak, İl Sekreteri Bekir Akkan, Merkez İlçe Başkanı Arda Meriç, İl Teşkilat Başkanı Tevfik Sakallı ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Divan Heyeti’nin seçiminin ardından saygı duruşunda bulunulduğu genel kurulda, İstiklal Marşı okundu. Faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesiyle devam eden genel kurulda, mali hesap raporları okunarak ibra edildi. Tahmini bütçenin okunması ve ibra edilmesinin ardından Zafer Partisi Keşan İlçe Başkanı Türkay Gümülcineli, konuşma yaptı.
Gümülcineli: “Partimiz; gerçek muhalefetin nasıl yapılması gerektiğini tüm sansür ve baskılara rağmen öğreten bir teşkilat haline gelmiştir”
Genel kurula katılan herkese “Hoş geldiniz” diyen Gümülcineli, “26 Ağustos 2021 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi’nin Türk siyasi hayatına tesiri, tüm kamu oyunun bilgisindedir. Partimiz kurulduğu günden beri ülkemizin içinde bulunduğu durumlara duyarsız kalmamış, gündem oluşturmada ön saflarda yer almış ve ‘Bilim Birlik Barış’ ilkesi ile Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin yegane kalesi haline gelmiştir. Gerçek muhalefetin nasıl yapılması gerektiğini tüm sansür ve baskılara rağmen öğreten bir teşkilat haline gelmiştir. Zafer Partisi, yetkin ve liyakatlı kadrolarıyla başta sığınmacı ve kaçak sorunu olmak üzere ülkemizin gerek ekonomik gerek sosyal gerekse de çevre konularında en derin hassasiyetiyle mücadele eden ve siyasetin mihenk taşı haline gelmiş, her geçen gün büyüyen bir ses olmuştur. Bu inanç ve düşüncelerle bizler de Keşan İlçe Başkanlığı olarak Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın tensipleriyle 10.05.2024 tarihinde kurucu ilçe yönetimi olarak arkadaşlarımızla faaliyetlerimize başladık. Bu kapsamda gerekli kuruluş çalışmalarını ve hazırlıklarımızı tamamlayarak 1. Olağan İlçe Kongremizi icraa etmekteyiz. Bu vesileyle yeniden ekibimizle birlikte bu kutlu göreve talip olduğumuzu bildiriyoruz. Gerek ülke genelindeki sorunlar gerekse de il ve ilçe bazında yaşanan sorun ve problemler başta olmak üzere Türk halkının sesi olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Toplumsal birlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyulan bu günlerde Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğinden taviz vermeden kurucu değerlerimizin ve Cumhuriyet devrimlerinin bekçisi olduğumuz bilinci ile faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bu itibarla ilçe kongremizin partimize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarından dolayı tüm delegelere teşekkürlerimizi yönetim adına sunuyorum.” dedi.
Türkay Gümülcineli başkanlığındaki liste göreve getirildi
Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Serkan Konak da, ilçe kongresinin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimde, Av. Türkay Gümülcineli başkanlığındaki liste göreve getirildi. Zafer Partisi Keşan İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu; İlçe Başkanı Türkay Gümülcineli. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Yalçın Akıncı, Caner Kırnak, Zeynep Bulut, Demirhan Çoroğlu, Mehmet Güven, Özcan Yaman, Çağatay Danacı, Yüksel Kubilay Bayır, Berat Şahin. İl Delegeleri Asil Üyeler: Yalçın Akıncı, Caner Kırnak, Zeynep Bulut, Demirhan Çoroğlu, Mehmet Güven, Özcan Yaman, Çağatay Danacı, Yüksel Kubilay Bayır, Berat Şahin, Ayşe Akgöl, Hilmi Dağ, Barış Ekşi, Kenan Rüveycan, Süleyman Kemal Dal, Soner Baştürk, Utku Türkmen, Nagihan Gümülcineli, Hakan Arabacı, Melih Olgaç Balcı, Günay Gümülcineli, Semih Yaşar Yılmaz, Sadık Mert Çelik, Gökhan Suçıkar, Erhan Öztokuç, Cüneyt Karakaş, Fatih Küçükkarakaş, Ulaş Yavuz, Mert Meriç, Mert Kağan Topal, Algan Alpdoğan Ocak, Orhan Katı.
Haber / FOTO: İlker GÜREL
SOL Parti Keşan İlçe Başkanı Ali Erol Durmaz: “Yenidoğan çetesi özelleştirmenin eseridir”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.