Keşan Ziraat Odası’nda görevli tarım danışmanları, buğday ve arpa ekimi yapan çiftçileri ziyaret ederek, tarlalarında incelemede bulunuyor.

Keşan Ziraat Odası’nda görevli tarım danışmanları, yoğun geçen ÇKS dosya teslimi çalışmalarının tamamlanmasının ardından buğday ve arpa ekimi yapan çiftçileri ziyaret edip, tarlalarında incelemelerde bulunuyor. Bu kapsamda, Yenimuhacir Beldesi ile Pırnarköy, Gökçetepe ve Sazlıdere köylerinde arpa ve buğday eken çiftçileri ziyaret eden tarım danışmanları, ekili tarlalarda da inceleme yaptı.

Yenimuhacir’de yapılan incelemelerde, derin ekimden kaynaklı çıkış sorunlarının gözlemlendiği bildirilirken, kök boğaz hastalığının görüldüğü de aktarıldı. Diğer köylerdeki incelemelerde de buğday tarlalarında sıcaklık farkından dolayı stres gözlemlendiği, arpa tarlalarında ise yaprak lekesi hastalığı ve yaprak biti zararlısının gözlemlendiği kaydedildi.
Haber: İlker GÜREL
Maliyetler arttı Keşan Berberler ve Kuaförler Odası tarifelere zam yaptı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128300 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84662 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54159 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38357 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26728 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.