Merhum Dr. Gürsel Şimşek’in kızı Avukat Aybike Şimşek, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den İpsala Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.
Bölgede, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Edirne İl Başkanlığı ve İpsala İlçe Başkanlığı görevlerini yapan, MHP’den Edirne milletvekili adayı olan İpsalalı çeltik üreticisi merhum Dr. Gürsel Şimşek’in kızı Avukat ve aynı zamanda çeltik üreticisi Aybike Şimşek, bir süre önce İpsala Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezi’ne yapmıştı. Şimşek, geçtiğimiz gün de MHP İpsala İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya geldi. Burada aday adaylığını açıklayan Aybike Şimşek, “İpsala’ya kadın eli değecek, İpsala’mız güzelleşecek.” dedi.
Haber: İlker GÜREL
Mecidiye Köyü Muhtarlığı numune sonuçlarını açıkladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.