Çalışmaları hızlı bir şekilde yapılarak kısa bir süre içerisinde sonuç alınan İpsala Organize Sanayi bölgesi (OSB)’nin bürosu da hazırlanırken, doğal gaz anlaşması ve su kuyusu çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.
Yapımına başlanması adına hızlı bir girişim yapılmasının ardından, gelişmelerde kısa bir süreye rağmen Keşan Gıda İhtisas OSB’nin önüne geçen İpsala OSB’nin altyapı temeli, Edirne Valisi Yunus Sezer’in de katılımıyla, 5 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen törenle atılmıştı. 350 dönümlük alana kurulacak olan İpsala OSB’nin, Edirne ve İpsala’ya büyük katkı sağlayacağının altı çizilirken, İpsala OSB Müdürlüğü’ne ait büro da hazırlandı. İpsala’daki büronun tabelası da asılan OSB’nin doğal gaz ön anlaşmasının yapıldığı, su kuyusu çalışmalarının da olumlu sonuçlandığı vurgulandı.
Haber MERKEZİ
Ayakkabı boyacısının heykeli de kaldırıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.