1. Haberler
  2. Edirne
  3. Kazada hayatını kaybeden Erdem Koç, Türkmen’de toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden Erdem Koç, Türkmen’de toprağa verildi

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorlu’da meydana gelen trafik kazasında eşi Birsen Koç ile birlikte hayatını kaybeden Erdem Koç, Türkmen Köyü’nde toprağa verilirken, oğulları Burak Koç’un tedavisi devam ediyor.

İddiaya göre; Çorlu’da meydana gelen trafik kazasında, Erdem Koç yönetimindeki araç, önünde giden ve oğlu Burak Koç’un kullandığı aracı geçtikten sonra karşı yönden gelen Sercan Arıcan yönetimindeki araca çarptı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Erdem Koç ile araçta bulunan eşi Birsen Koç’un hayatlarını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri, diğer 2 araçtaki 6 yaralıyı sıkıştıkları yerlerden çıkarttı. Ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Muradiye Yavuz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Türkmen’de toprağa verildi

Hayatını kaybeden Erdem Koç’un cenazesi, Keşan’a bağlı Türkmen Köyü’ne getirildi. Erdem Koç, ikinci namazına müteakiben Türkmen Köyü Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken, eşi Birsen Koç’un cenazesi de toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü.

Haber MERKEZİ

Kazada hayatını kaybeden Erdem Koç, Türkmen’de toprağa verildi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter