Kunduracılar Çarşısı’nda yeni bir düzenleme yapılacağının açıklanmasının ardından, çalışmalar dün itibarıyla başlarken buradaki esnafların gündemi de “Yeni düzenleme” oldu.
Keşan Belediyesi eliyle önceki dönem düzenleme çalışmalarının yapıldığı Kunduracılar Çarşısı’nda, yapılan görüşmelerde esnaflardan zemindeki taşların değiştirilmesiyle ilgili gelen taleplerin ardından bir düzenlenenin daha yapılacağı açıklanmıştı. Bu açıklamaların ardından, Kunduracılar Çarşısı’nda bulunan demir aksamlar dün vinç yardımıyla bulundukları yerlerden kaldırılmaya başlandı. Zemindeki parke taşlarının, 15 Haziran 2025 Pazar günü itibarıyla sökülmeye başlanacağı ve yerlerine, çarşı merkezindeki 1. etap yenileme çalışmalarında kullanılan taşların dizileceği belirtildi. Demir akşamların sökülme işlemini takip eden esnafların yeni gündemi de böylece “Yeni düzenleme” oldu.
Haber MERKEZİ
Kore Gazisi Kadim İşlek’in mezarı yapıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.