Keşan Belediyesi tarafından, Yayla Sahili’nde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında yolu ayıran refüjlere monte edilen küçük aydınlatmalar bir bir yıkılmaya başladı.
Keşan Belediyesi tarafından, yaz mevsimi öncesinde Yayla Sahili’nin bir bölümünde yol yenileme çalışmaları yapılmıştı. Yayla Sahili’ndeki pazarın büyük bir bölümünü kapsayan bu çalışmaların ardından, yollar beton refüj ile gidiş ve geliş olarak bölünmüştü. Yolu bölen refüjlere ise belirli aralıklarla Keşan Belediyesi’nin ambleminin de yer aldığı küçük aydınlatmalar monte edilmişti. Akşam saatlerine yanmaya başlayan bu aydınlatmalar, yaz mevsiminin ardından henüz bilinmeyen bir nedenle yıkılmaya başladı. Burada yaşamaya devam eden vatandaşlar, bu tür yatırımların korunması gerektiği konusunda duyarlı davranılması gerektiğini söyledi.
Haber MERKEZİ
Polis öğrenci servislerini denetledi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.