Yıkımı gerçekleştirildikten sonra 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilen İnönü İlkokulu’nun, TİP Proje kapsamında yapılarak 2024 yılında tamamlanacağı belirtildi.
Keşan Belediye Meclisi’nin oy birliği ile 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilmesine karar verildikten sonra içerisi boşaltılan bina, 2022 yılı Ekim ayında yıkılmıştı. Bu gelişmenin ardından velilerin okulun ne zaman yapılacağı ile ilgili soruları cevap bulmaya başladı. 1965 yılında, Cumhuriyet İlkokulu olarak açılan ve daha sonra adı İnönü İlkokulu olarak değiştirilen okulun ihale aşamasında olduğunu belirtilirken, “Tip proje olarak okul 2024 yılında bitmiş olup öğrencilerimiz tekrar okuluna kavuşacaktır.” ifadelerine yer verildi.
Haber MERKEZİ
Keşan TSO Ticaret Sicil Müdürü İsa Yıldırıcı, Kooperatifçilik Eğitimi Yönetmeliği hakkında bildi verdi
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127416 kez okundu
2
Helvacıoğlu, çeşmelerden elde edilen gelir ve tasarruf hakkında açıklama yaptı: “Hayır çeşmelerinden 200 öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor”
88531 kez okundu
3
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83766 kez okundu
4
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53274 kez okundu
5
Küçükdoğanca Kavşağı’nda feci kaza
47637 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.