Yayla sahilinde ikamet ettiğini söyleyen Ali Bayraktar, yaz sezonu boyunca temizlik ve su konusunda kendilerine kesintisiz hizmet veren Keşan Belediyesi’ne teşekkür ettiğini dile getirirken, dalgakıran projesini sordu.
Bayraktar, Keşan Belediyesi mücavir alanı içerisinde yer alan Yayla sahilinde, yaz sezonu boyunca su ve temizlik konusunda kendilerine kesintisiz hizmet veren Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Meriç ve tüm belediye personeline teşekkür etti. Sahilde haftada bir temizlik çalışması yapıldığını belirterek, sürekli temiz tutulması için azami çaba harcandığını kaydeden Ali Bayraktar, su konunda da aynı çabayı gördüğünü ifade edip, Keşan Belediyesi ekiplerine yapacakları her çalışmada destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
“Dalgakıran projesi ne oldu?”
Diğer yandan ise yatırım programına alındığı belirtilen Yayla sahilindeki dalgakıran projesinin akıbetini soran Bayraktar, dalgakıran projesinin biran önce hayata geçirilerek, Yayla sahilinin yeniden o eski günlerine dönmesini arzu ettiklerini belirtip, Yayla Limanı içerisinde teknelerin bağlandığı alanın temizlenerek derinleştirilmesi gerektiğini de söyledi.
Haber MERKEZİ
Bakım için çıktığı direkte akıma kapılan Tarık Baş hayatını kaybetti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.