Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kırklareli Valisi Sn. Birol Ekici başkanlığında Kırklareli’nde gerçekleşti.
Toplantıya Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Geriş, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Sezai Irmak, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı. Toplantıda 2024 yılı Ajans Çalışma Programı ve Bütçesi revizyonu görüşüldü. Ardından Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Yönetim Kurulu üyelerine Turizm Mali Destek Programı kapsamında desteklenen projelerin ilerleme durumları ve 2024 yılı Dış Ticaret Okulları hakkında sunum yaparak bilgi verdi. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.
Haber MERKEZİ
Kudret Uybaş, “Turizm Amaçlı Kiralama İzin Belgesi” gündemini değerlendirdi
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127982 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84339 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53841 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38120 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26493 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.